Magyar tőzsde

2013. június 16., vasárnap

- Brókerszem0617



A múlt hét utolsó kereskedési napján az amerikai indexek csökkenéssel zártak. Az esést a pénzügyi és alapanyag előállítok vezették.  Ma reggelre viszont  az ázsiai piacokon felívelést láthatunk.
A makroadatok tekintetében, nem lesz sűrű napunk, kiemelt esemény a G-8 csúcs lesz.

Az Uniós pénzügyminiszterek a héten hoznak végleges döntést Magyarországgal  kapcsolatban, hogy kikerüljön a  túlzott-deficiteljárás alól. Korábban az Európai Bizottság pozitív utat adott.

A mai napon a hazai tőzsdén jelentős elmozdulásra nem számítok . Ígéretesnek tűnik  a Richter részvény mozgása.
OTP:  Nehéz lenne bátran kijelenteni, hogy emelkedés, illetve esés alakulhat ki. Jelenleg  a csapkodás, a megnövekedett volatilitás jellemző.  Az biztos, hogy az ötezer forint  feletti zárásnak pozitív üzenete lenne. Támasz 4870 forintnál.

A MOL, hogy ismét a 17 ezer forintos szint alá került, bizonytalanná vált a további emelkedés lehetősége. Támasz a 16600 forint. Ismételt figyelmet 17 ezer forint feletti szintnél kaphat.

Mtelekom: Továbbra is a beszűkülés napjait éli a részvény. A 350 forint támasz, a 365 forint ellenállás.

Richter: A következő napokban ez a részvény kerülhet a befektetők fókuszába. Az utóbbi napokban megnövekedett a forgalma és sikerült átlépnie a 35600 forintot. A következő szint a 36 ezer forintnál lévő ellenállás. Ennek áttörése estén alakulhat ki jelentős emelkedés. Támasz 34800 forint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése