Magyar tőzsde

2011. június 6., hétfő

- Miért a német piac ?

http://gazdasagiradio.hu/cikk/64529/
"Jelentősen emelte a német export idei bővülésére vonatkozó korábbi előrejelzését a német iparszövetség"http://portfolio.hu/vallalatok/sikersztori_nemetorszagban_te_is_a_reszese_lehetsz.150414.html
 " nagy európai bankházak is meglehetősen optimisták a DAX index várható alakulását illetően, a Commerzbank például év végére 8 200 pontra várja a benchmarkot. Ez a jelenlegi szintekről 15%-os felértékelődési potenciált jelent. Az elmúlt hetekben pedig a Deutsche Bank is felfelé húzta a DAX indexre vonatkozó idei év végi célértékét, középtávon ugyanis az elemzők jó vételi lehetőséget látnak a jelenlegi árfolyamszinteken. A Deutsche Bank úgy véli a német vállalatok kiváló teljesítménye lesz a fő piaci mozgatórugó az elkövetkező hónapokban, ami felülírja majd az európai adósságválsághoz kötődő aggodalmakat. Ennek hatására 2011-es célértéküket 7 410 pontról 8 000 pontra emelték. "

http://www.itbusiness.hu//rsscsatorna/itbt110606.html
"Németországban egy év alatt 400 ezer új munkahely jöhet létre. Az állások harmadát - hozzávetőlegesen 130 ezer munkahelyet - az iparvállalatok teremtik."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése