Magyar tőzsde

2011. március 2., szerda

- "Csehül fest a piac"

http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/csehul_fest_a_piac.146113.html
Nem teljesíthet jól ma sem a magyar parkett, az esést továbbra is a gyógyszergyártók és az OTP vezetheti, míg a MOL-Magyar Telekom párosban kevesebb eladó lehet - véli Pap Attila, a Quaestor üzletkötője.
A japán index idei legnagyobb esése, valamint a határidős indexek jelenlegi állása alapján negatív nyitást vár az üzletkötő, mely a nap folyamán oldalazásba csaphat át, mivel a befektetők figyelme a délután makroadatokra terelődhet.

A vezető részvények közül a MOL a 23 000 forintos szint környékét tesztelheti, de akár a Magyar Telekom papírjaiban is a vételeket lehet érdemes keresni az 545 forintos szintek környékén.

Továbbra is lefelé várja viszont a Richtert, mely ma a 37 000 forintos erős támasznak inthet búcsút, de nem számít jóra az Egis papírok piacán sem a kereskedő. Az OTP-t az 5300-as szint foghatja meg, a tegnapi bejelentések nyomán a bankpapírokra is eladói nyomás helyeződhet. Technikai alapon tegnap egy trendfordító gyertyaalakzatot láthattunk az OTP chartján, mely további nyomást helyezhet a

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése