Magyar tőzsde

2011. március 23., szerda

- 03.24

http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/lejjebb_kezdhetunk_de_az_emelkedes_lenne_a_helyes_irany.146980.html
Pap Attila a Quaestor kereskedője úgy véli, hogy kisebb mínuszos nyitással kezdhet a magyar tőzsde, hiszen tegnapi amerikai korrekció és a ma reggeli japán elbizonytalanodás miatt az európai határidős indexek is a negatív tartományban tartózkodnak.

A MOL erős lehet a mai napon is, hiszen a fekete arany árfolyama újabb magasságokba tört ma reggel. Az olajpapír esetében a 23 500-as, valamint a 23 000 forintos szint tarthatja meg az árfolyamot. Az OTP hamarosan döntésre kényszerülhet az irány tekintetében. Alulról az 5300 forint tartja az árfolyamot, ahol a 200 napos mozgóátlag húzódik, míg felülről az 5500-as szint jelent - egyelőre leküzdhetetlen - akadályt.

A Magyar Telekom kitörését követően elképezhetőnek tartja a szakember, hogy egy 580 forintos szint visszatesztelését követően tovább menetel az árfolyam. A Richterből úgy tűnik hogy elfogyott a nagy eladó és a részvények a 36 000 forintos szint fölött tudtak maradni. A gyógyszergyártó esetében a 37 ezer - 38 ezer közötti szinteken sávozhat az árfolyam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése