Magyar tőzsde

2010. június 26., szombat

Bux hati 06 25 péntek

Bux hati 60 perces 1 havi időintervallum. Lefelé álló ék miatt, akár pozitív irányű kitörés lehet, de ehhez a G20 csúcson konszenzusnak kell születnie.
Ha nem lesz egyetértés, akkor 20880 pontig is eshet az index.
" Nemcsak ebben, hanem más alapvető gazdaságpolitikai kérdésekben sincs egyetértés a világ vezető gazdasági hatalmai között. Berlin a gazdaságösztönző kormánytámogatások fenntartását is ellenzi, míg a legtöbb ország továbbra is szükségesnek tartja azokat a GDP növeléséhez. Merkel szerint Németország speciális eset, ahol a magas költségvetési hiány és a társadalom elöregedése miatt az emberek attól félnek, hogy az állam pénze el fog fogyni, nem lesz egészségügyi ellátásuk és nyugdíjuk, maguknak kell majd gondoskodniuk megélhetésükről, ezért takarékoskodnak és csökkentik fogyasztásukat.

Ebből fakadóan a belső piac élénkítése helyett a deficit csökkentése az, ami a fogyasztás növekedéséhez vezethet. Míg az amerikaiaknak és a franciáknak elsősorban a német export támasztotta verseny csökkentése a fontos, addig a drasztikus megszorításokra kényszerülő európai országoknak, így Görögországnak és Spanyolországnak az az érdeke, hogy a növekvő német fogyasztás növelje exportlehetőségeiket. "




BUX1012 15 perces felbontásban, heti charton lefelé menő csatialj 21060-nál, tető pedig 21346-nál, 50 MA 21385.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése